Vid frågor om fönster - kontakta oss på Byggnadsbiten!

Vid frågor om fönster - kontakta oss på Byggnadsbiten!

Byggnadsbiten är ett företag med drivna snickare som är erfarna och kan utföra kompletta fönsterbyten åt dig som villaägare i Dalarna.

Vill du fräscha upp ditt hus genom att byta fönster i Dalarna? Då är du varmt välkommen att skriva in till oss via kontaktformuläret här på hemsidan. Vi är ett trevligt arbetsteam som är otroligt serviceinriktade och återkopplar alltid med snabba svar.

Vi har genom många år i snickeribranschen hunnit samla på oss mycket goda omdömen från våra kunder. Claes Tingvall skriver så här om oss på vår Instagram sida:

Kanonjobb!!!! Vi är supernöjda! -Claes Tingvall

Det finns inget som glädjer oss så mycket som nöjda kunder.
Vill du förverkliga din dröm om nya dörrar eller fönster till ditt hus i Borlänge? Byte av fasad? Eller bygga uterum? Oavsett önskemål är du varmt välkommen att kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt hembesök, där vi tillsammans kan bolla vidare om ditt kommande projekt. Vi kan numera även erbjuda hjälp från våra experter på fönsterbyten i Borlänge!

Boka kostnadsfritt hembesök inför ditt fönsterbyte

Planerar du att byta fönster i Dalarnas län? Med oss får du personligt anpassade fönster av hög kvalitet till bra priser. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kommer en av våra medarbetare att kontakta dig.