Är du i behov av ett fönsterbyte i Dalarnas län?

Det finns flera orsaker till varför du kan vara i behov av att byta fönster. Den främsta orsaken är att fönsterna har blivit så pass slitna att en renovering inte är möjlig, men det kan också handla om att du vill få energisnålare alternativ eller fönster som är underhållsfria.

Det finns flera orsaker till varför du kan vara i behov av att byta fönster. Den främsta orsaken är att fönsterna har blivit så pass slitna att en renovering inte är möjlig, men det kan också handla om att du vill få energisnålare alternativ eller fönster som är underhållsfria. Att byta fönster i Dalarna är vanligt och vi finns här för att hjälpa dig med ditt fönsterbyte!

  • Anlita professionell hjälp för fönsterbyte
  • Nyttja ROT-avdraget
  • Spara mer energi och mer pengar


När behöver dina fönster bytas ut?

Huruvida det är dags att byta fönster eller inte är upp till dig själv att bestämma. Orsaken till varför du vill byta kan nämligen vara väldigt individuell. Om du byter fönster för att du vill att huset ska ha en annan karaktär har det ingen betydelse hur dina fönster ser ut idag, eftersom det då handlar om något estetiskt och inte något som är direkt nödvändigt.


Att göra ett fönsterbyte i Dalarna är dock ändå en stor process som kostar pengar. Därför väljer många att bara byta fönster när det verkligen behövs. I dessa fall kan det handla om att gamla träfönster har fått röta och börjar att förmultna eller att PVC-fönster har spruckit och inte kan renoveras. Kontakta oss så hjälper vi dig med ditt fönsterbyte - från början till slut om så önskas.

Olika typer av fönster

Marknaden erbjuder mängder med olika typer av fönster som du kan välja mellan när det är dags för ett fönsterbyte, men vilka är bäst? De vanligaste fönstertyperna är fönster i trä, aluminium och PVC. De två sistnämnda alternativen är billiga och energisnåla, samtidigt som de är näst intill underhållsfria. Träfönster står sig väldigt länge, men kräver också en hel del pyssel från din sida för att hålla sig fräscha.


Behöver du hjälp att välja fönster kan du med fördel vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet och mycket kunskap om de olika fönstertyperna och kan också vägleda dig när du ska välja om fönsterna ska vara sidohängda, underkantshängda eller överkantshängda. Det är viktigt att du väljer den fönstertyp som passar dig, men även fönster som passar husets karaktär för att på så sätt få en enlighet.

ROT-avdrag för fönsterbyte

Majoriteten av alla människor klarar av att byta fönster på egen hand, men det är en tidskrävande process där små fel kan skapa stora problem i framtiden. Kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan för att garantera att ditt fönsterbyte i Dalarna blir rätt utfört så att du slipper framtida besvär. Kom ihåg att du kan använda dig av ROT-avdraget för 30 % avdrag på arbetskostnaden.


Boka kostnadsfritt hembesök inför ditt fönsterbyte

Planerar du att byta fönster i Dalarnas län? Med oss får du personligt anpassade fönster av hög kvalitet till bra priser. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kommer en av våra medarbetare att kontakta dig.