Välkommen till oss på Byggnadsbiten Dalarna AB!

Välkommen till oss på Byggnadsbiten Dalarna AB!

Vi är ett drivet snickeriföretag i Dalarnas län som alltid strävar efter att göra våra kunder nöjda.

Byggnadsbiten startades av två erfarna och engagerade snickare, Johan och Markus, som tidigare har varit anställda i snickeribranschen under många år. Vi tog med oss vår arbetslivsfarenhet och startade Byggnadsbiten Dalarna AB. Vi har sedan start strävat efter konstant förbättring inom alla aspekter av vår verksamhet. Vi har valt att fokusera och utveckla vår kompetens på fönsterbyten för dig i Dalarna!

Det vi som företag satsar på är snabb och tydlig kommunikation mot våra kunder. Vi ser att det skapar en trygghet och ett förtroende, precis vad vi vill att våra kunder ska känna från start till färdigt slutresultat. Bara en sån sak som att vi vill att du ska vara delaktig i allt från val av fönster till ditt hus i Dalarna till att du tillsammans med oss ska genomföra en kontroll för att godkänna jobbet! Dina önskemål kommer alltid att vara i vårt fokus!

Vi erbjuder våra snickerikunskaper till privatpersoner i Dalarnas län som är i behov av hjälp med kommande projekt inom fasadbyte, uterum, dörrbyte eller fönsterbyte i Dalarna. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver experter på fönsterbyten i Borlänge eller i övriga Dalarna!

Boka kostnadsfritt hembesök inför ditt fönsterbyte

Planerar du att byta fönster i Dalarnas län? Med oss får du personligt anpassade fönster av hög kvalitet till bra priser. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kommer en av våra medarbetare att kontakta dig. 

Boka kostnadsfritt hembesök inför ditt fönsterbyte

Boka hembesök