Vad kostar ett fönsterbyte i Dalarna?

Byggnadsbiten använder sig av ROT-avdraget vilket gör att du som väljer att anlita vårt fönsterföretag, får ett skatteavdrag på arbetskostnaden och behöver inte betala lika mycket skatt. Det blir med andra ord 30 % billigare för dig som kund.

Ett fönsterbyte kan kosta mer eller mindre, beroende på vilket fönster du vill ha och antalet fönster som ska bytas. Att byta fönster är något som du kan göra själv, om du har kunskapen till att göra det. Har du inte kunskapen, är det bättre att kontakta oss på Byggnadsbiten. Du tar enkel kontakt med oss genom kontaktformuläret här på hemsidan. 

Varför du ska ta hjälp med ditt fönsterbyte i Dalarna?

Att byta foder på fönstret kan du göra själv, eftersom det inte anses vara så svårt. Har du gamla träfoder behöver du bara byta ut brädorna mot nya. En fönsterruta kan du också byta ut själv, med stor försiktighet. Behöver ditt hus ett större fönsterjobb, bör du inte göra detta själv, eftersom det kan råka bli fel och då blir kostnaden större än vad du tänk dig.

ROT-avdrag för fönsterbyte i Dalarna?

Byggnadsbiten använder sig av ROT-avdraget vilket gör att du som väljer att anlita vårt fönsterföretag, får ett skatteavdrag på arbetskostnaden och behöver inte betala lika mycket skatt. Det blir med andra ord 30 % billigare för dig som kund. Det som många människor kanske inte vet är att ROT-avdraget är valfritt men det rekommenderas att användas.

Välkommen att kontakta Byggnadsbiten

Varmt välkommen att kontakta oss serviceinriktade snickare som enbart utför fönsterbyten i Dalarna med kvalité, trygghet och tydlig kommunikation. Vi har konkurrenskraftiga priser och erbjuder alltid kostnadsfri offert & platsbesök - helt utan köpkrav!

Boka kostnadsfritt hembesök inför ditt fönsterbyte

Planerar du att byta fönster i Dalarnas län? Med oss får du personligt anpassade fönster av hög kvalitet till bra priser. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kommer en av våra medarbetare att kontakta dig.