Våra tjänster

Vi är ett snickeriföretag i Dalarna som utför både större som mindre snickeriarbeten och fönsterbyte i Dalarna. Våra skickliga snickare är utbildade har dessutom en lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att du kan vara säker på att få arbetet utfört med perfekt resultat.

När du behöver hjälp med ditt snickeriprojekt kan det vara en bra idé att anlita kunniga och yrkesutbildade snickare som är experter inom bygg och snickerier. Det gör att du kan vara säker på att arbetet utförs på ett korrekt och säkert sätt samtidigt du även kan erhålla garantier för det utförda arbetet. Det ger dig en trygghet även efter att projektet är avslutat. Du kan kontakta oss på Byggnadsbiten Dalarna för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt i Dalarna eller för mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt projekt, lyssna på dina önskemål och lämna råd, utan att du förbinder dig för något. Nedan finner du några av de tjänster som vi kan erbjuda dig då du behöver bygga nytt, bygga om eller renovera din fastighet.

 

Fönsterbyte i Dalarna

När dina fönster släpper in kylan och ut värmen kan det vara dags att utföra ett fönsterbyte i Dalarna. Genom att byta fönster kan du få ned uppvärmningskostnaderna men även få en bättre ljudisolering, vilket kan göra en stor skillnad om fastigheten ligger i närheten av en vältrafikerad väg. Att fönstren behöver bytas upptäcks oftast under vintern då fukten och frosten sätter sig på glaset samtidigt som det drar kallt från fönsterspringorna. Idag kan du välja flera olika fönstermodeller, även PVC-fönster, som både är billigare att köpa än vanligare fönster men som också är helt underhållsfria. Vi är experter på fönsterbyte i Dalarna och kan erbjuda dig snabb och perfekt utfört dörrbyte och fönsterbyte i Dalarna.

 

Nybyggnationer

Ska du bygga nytt eller bygga till kan vi hjälpa dig med ditt byggprojekt. Vi utför såväl större som mindre nybyggnationer åt privatpersoner i Dalarnas län med omnejd. Våra yrkesutbildade och erfarna snickare kan åta sig alla typer av nybyggnationer som exempelvis småhus, garage, carport, friggebod eller förrådsbyggnader. Vi åter oss även mindre projekt som exempelvis då du vill bygga en ny altan, en uteplats, en brygga eller något annat snickeriprojekt. Vid nybyggnation arbetar vi utifrån gällande branschregler och använder endast godkänt material. Du är välkommen att kontakta oss för att erhålla referenser från tidigare byggprojekt som vi utfört eller titta igenom vårt bildarkiv av tidigare arbeten.

 

Ombyggnationer

Vi är proffs på ombyggnationer och kan hjälpa dig med att inreda en källare eller en vind så att du kan få mer bostadsutrymme till ett vettigt pris. Vi kan också utföra andra ombyggnationer som exempelvis dela upp ett stort sovrum i två rum, göra om ett källarutrymme till en tvättstuga eller skapa ett hobbyrum. Oavsett hur du vill bygga om din fastighet så kan vi hjälpa dig med din ombyggnad så att du får exakt det resultat som du förväntar dig. Du kan boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan lämna rådgivning kring din ombyggnation och lämna över en offert, utan att du förbinder dig för något.

 

Köksrenovering

Köket är det rum som de allra flesta väljer att renovera då de vill förnya sin bostad och skapa mer hemtrivsel. Köket är en central plats i alla hem eftersom det är i köket som familjen träffas och umgås i samband med måltider eller då de utför olika aktiviteter. Därför vill de flesta ha ett kök som är trivsamt och funktionellt som fungerar för både matlagning och måltider men också som ett sällskapsrum för familjen. Att renovera ett kök går att utföra i olika nivåer som exempelvis en mindre renovering där man målar om väggar, renoverar köksinredningen och sätter nytt kakel. Många väljer också genomföra en totalrenovering där man byter ut allt i köket för att få ett kök som är modernt, funktionellt och energisnålt. Vi kan hjälpa dig med din köksrenovering i Dalarna. Vi har yrkesutbildade snickare som är proffs på köksrenovering och samarbetar även med behörig rörmokare och elektriker så att vi kan åta oss hela entreprenaden.

 

Uterum & fasadbyte

Ska du bygga ett uterum där du kan utföra en hobby, arbeta eller kanske skapa en plats där du kan umgås med familj och vänner kan vi hjälpa dig med ditt projekt. Ett uterum kan byggas på ett flertal olika sätt och också isoleras så att uterummet kan användas även under vintern. Ett uterum är ett perfekt sätt att få mer utrymme i bostaden att umgås på till en rimlig kostnad. Vi kan också hjälpa dig med din fasadrenovering eller då du behöver utföra ett fasadbyte då din träfasad har tappat både utseende och funktion. Vi kan åta oss att riva, tilläggsisolera och sätta upp nya träfasader på din fastighet. Självklart kan vi även se till att utföra grundmålning och ytskikts-målning av din fasad.

 

Övriga renoveringsarbeten

Byggnadsbiten Dalarna har mycket skickliga snickare som har både yrkesutbildning men också en lång erfarenhet inom byggbranschen. Det borgar för att vi kan utföra säkra och korrekta arbeten med perfekta resultat. Vi kan åta oss alla typer av snickeriuppdrag, även finsnickeri eller specialdesignad snickeri. Vi kan exempelvis utföra platsbaserad snickeri som exempelvis tillverka en säng i ett trångt utrymme eller skapa en förvaringsplats under en trappa. Vi kan också hjälpa dig då du ska renovera din bostad och byta ut snickerier som lister, socklar, dörrar och fönster. Vi kan också åta oss köksrenovering eller uppsättande av mellanväggar. Oavsett vilket behov du har så kan vi bistå dig i ditt snickeriprojekt. Kontakta oss för mer information då du behöver hjälp med en renovering, ska utföra ett fasadbyte eller behöver genomföra ett fönsterbyte i Dalarna

Boka kostnadsfritt hembesök inför ditt fönsterbyte

Planerar du att byta fönster i Dalarnas län? Med oss får du personligt anpassade fönster av hög kvalitet till bra priser. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kommer en av våra medarbetare att kontakta dig.