Välkommen till oss på Byggnadsbiten Dalarna AB!

Välkommen till oss på Byggnadsbiten Dalarna AB!

Vi är ett drivet snickeriföretag i Dalarnas län som alltid strävar efter att göra våra kunder nöjda.

Byggnadsbiten startades av två erfarna och engagerade snickare, Johan och Markus, som tidigare har varit anställda i snickeribranschen under många år. Vi tog med oss vår arbetslivsfarenhet och startade Byggnadsbiten Dalarna AB. Vi har sedan start strävat efter konstant förbättring inom alla aspekter av vår verksamhet.

Det vi som företag satsar på är snabb och tydlig kommunikation mot våra kunder. Vi ser att det skapar en trygghet och ett förtroende, precis vad vi vill att våra kunder ska känna från start till färdigt slutresultat.

Vi erbjuder våra snickerikunskaper till privatpersoner i Dalarnas län som är i behov av hjälp med kommande projekt inom fasadbyte, uterum, dörrbyte eller fönsterbyte i Dalarna. Välkomna att skriva in till oss via vårt kontaktformuläret här på hemsidan. Byggnadsbiten erbjuder alltid kostnadsfri offert & platsbesök - helt utan köpkrav!

Boka kostnadsfritt hembesök med Byggnadsbiten!

Planerar du att byta fönster i Dalarnas län? Kontakta oss på Byggnadsbiten! Med oss får du personligt anpassade fönster av hög kvalitet till bra priser. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kommer en av våra medarbetare att kontakta dig. 

Boka kostnadsfritt hembesök med Byggnadsbiten!

Boka hembesök